top of page

FreeSoul by Cam

Transformativ coach

Om mig

Diplomerad Transformativ ICF coach

Jag har ett genuint intresse att se människor växa och må bra. Min egen resa till där jag befinner mig idag gör att jag nu vill hjälpa andra att finna sin livsväg. De yttre vardagliga kraven gör att vi kan ha svårt att stanna upp och reflektera. Allt snurrar på. Till slut vet vi inte vad vi egentligen vill, innerst inne, och vad som får oss att må bra. Många stänger av sina känslor helt. 
Jag har varit där själv, mitt i karriären där jag sprungit på alldeles för fort. Lyckligtvis insåg jag att det här håller inte, jag är på väg åt fel håll. Jag förstod att jag behövde ta tag i mitt liv och byta riktning. De yttre kraven, som jag trodde var min sanning, mitt lyckliga liv, hade dränerat mig totalt på energi. 
När jag äntligen stannade upp för en stund, kom allt ifatt mig. Förändringen tog sin början. Jag hittade metoder, som hjälpte mig att börja lyssna mer och mer på mitt inre. Det har varit väldigt befriande att se över mitt liv och göra de förändringar som jag förstod behövdes. Jag insåg att många av de bör och måsten, som begränsat mig, inte var mina egna. Denna insikt ledde till att jag kunde skala av begränsningarna en i taget, så att jag idag kan leva mitt liv mer fullt ut. Jag har fått tillbaka min energi och, som ett exempel, har passionen att måla återfötts inom mig. Numera kan jag med lust och glädje ta fram mitt staffli och färger igen.

Jag är diplomerad Transformativ ICF coach.

2 (2).jpg
bottom of page